Zaalwachtschema

Twee keer per jaar worden de zaalwachtdiensten gemaakt: eind augustus en eind december. Dit is best wel een tijdrovende puzzel. Het is dan ook belangrijk dat iedereen de zaalwachtmail bekijkt en jij je dienst meteen noteert in je agenda.

Ieder lid van NOVO kan een of meerdere keren worden ingezet om een wedstrijd te fluiten of te tellen. Hierbij gelden de volgende afspraken:

  • Vervanging? Als je niet kunt op de dag dat je bent ingedeeld, regel jij zelf een vervanger.
  • Wanneer aanwezig? Je wordt om 10.15u verwacht als de wedstrijd om 11.00u begint (om velden op te bouwen), 12.30u aanwezig als de wedstrijd 13.00u begint en 14.30u aanwezig als de wedstrijd 15.00u begint. Teams helpen met afbouwen van de velden.
  • Hoe werkt het DWF? Zorg dat je een account hebt, je wachtwoord weet, en natuurlijk dat je weet hoe het werkt. Vanaf 2022 is het DWF weer verder verbeterd, verdiep je dus in de wijzigingen voor aanvang van de wedstrijd op https://dwf.nevobo.nl/dashboard. De voornaamste wijziging is dat de spelers in het DWF voorzien zijn van een pasfoto, en dus in feite een digitale spelerskaart in het DWF verwerkt zit. Daarom hoef je geen fysieke spelerskaarten meer te controleren, en controleer je alle informatie in het DWF zelf.
  • Scheidsrechterlicentie? Zorg dat je in het bezit bent van een geldig spelregelbewijs of scheidsrechterslicentie als je moet fluiten. Alle competitie spelende senioren zijn verplicht om de digitale instaptoets te hebben gehaald, deze vind je hier: https://www.volleybalmasterz.nl/ 

Bardiensten zijn nog nader te bepalen.

Zaalwacht schema deel 2 2023-2024

Zaalwacht schema deel 1 2023-2024