Zaalwachtschema

Twee keer per jaar worden de zaalwachtdiensten gemaakt: eind augustus en eind december. Dit is best wel een tijdrovende puzzel. Het is dan ook belangrijk dat iedereen de zaalwachtmail bekijkt en jij je dienst meteen noteert in je agenda.

Ieder lid van NOVO kan een of meerdere keren worden ingezet voor een zaalwachtdienst. Een dienst betekent dat je scheidsrechter of teller bent of dat je achter de bar bent ingedeeld. Als je dienst hebt wordt het volgende van je verwacht:

  • Als je niet kunt op de dag dat je bent ingedeeld, regel jij zelf een vervanger. Mocht dit echt niet lukken, kun je ons mailen voor hulp. Geef ruilbeurten wel altijd door aan Hennie de Koning en Peter van den Berg (tellen en fluiten) of aan Patrick Bunt (bar).
  • Vereiste aanwezigheid:
    10.15u aanwezig zijn als de wedstrijd 11.00u begint, 12.30u aanwezig als de wedstrijd 13.00u begint en 14.30u aanwezig als de wedstrijd 15.00u begint.
  • Zorg dat je weet hoe je moet tellen (Novo telt digitaal) en dat je in het bezit bent van een geldig spelregelbewijs of scheidsrechterslicentie als je moet fluiten. Alle competitiespelende senioren zijn verplicht om de digitale instaptoets te hebben gehaald
  • Zaalwacht bouwt de velden op (incl. banken, tafels, stoelen, telborden e.d.)
  • Teams helpen met afbouwen van de velden

Naast zaaldiensten zijn er ook diensten achter de bar in het Sportcafé opgenomen in het zaalwachtrooster. Hiervoor gelden afwijkende tijden, die er op het rooster bij vermeld staan.

Zaalwacht schema deel 1 2022-2023